13 Ağustos 2014 Çarşamba

Toptan Giyim Dünyası


Fatih ve Osmanbey taraflarına gidenler bilir, bu yerlerde birçok farklı toptan giyim mağazası vardır. Bu toptan giyim satış mağazalarında farklı zevklere hitap edebilen giyim gruplarını bulabilirsiniz. Özellikle elbise arayanlar için bulunmaz bir cennettir burası. Peki ya toptan giyimi normal satış mağazalarından ayıran nedir? Hemen açıklayayım, toptan giyim mağazalarında binlerce çeşit ürün grubuna rastlarsınız. Üstelik bunların hepsini de fabrika satış fiyatına alarak maddi açıdan da bir fayda sağlamış olursunuz. İşte ben de bu nedenle toptan giyim mağazalarından vazgeçemeyenler arasından yer alıyorum.

Normal satış mağazalarında alışveriş yaparken çoğu zaman beğendiğim bir elbise modelinin ya istediğim rengini, ya da istediğim bedenini bulmakta sürekli zorlanırım. Açıkçası mağaza görevlileri de müşterinin peşinde çok koşmazlar ve genellikle istediğime ulaşamamakla kalırım. Oysa ki toptan satış mağazaları öyle değil. Bir kere istediğiniz tüm bedenler, o elbise için üretilmiş tüm renkler ve modeller burada bulunabiliyor. Bu anlattıklarım, işin sadece fiziksel boyutu. Bir de maddi boyutu var elbette. Normal satış mağazaları her zaman için pahalıdır. Hatta siz fark etmeseniz de çoğu zamanlarda indirim yapıyor gibi görünseler bile bir şekilde para kaybetmenizi sağlayacak yollar bulurlar. Ancak bu durum toptan giyim mağazaları için geçerli değildir. Toptan giyim mağazalarında her zaman için fabrika satış maliyetinde ürünlere sahip olursunuz. Hem bu kadar kaliteli, hem de bu kadar ucuz ürünlere kim hayır diyebilir ki?

Son yıllarda toptan giyim kültürünün internette de artış gösterdiğini söyleyebiliriz. Ben özellikle Modainmoda.com'un bu alanda rakipsiz olduğunu savunabilirim. Çünkü online dünyada satılan en kaliteli tasarım tişört ve elbise modellerinin Modainmoda.com'da olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle toptan giyim mağazalarını açmalarına da bir hayli sevindiğimi söylemeden geçemeyeceğim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder