4 Ağustos 2014 Pazartesi

Elbiselerde Son Moda Trendler

Her sezonda olduğu gibi, bu sezonda da bayan giyim modasında birçok farklı trend ortaya çıktı. Yırtık tişörtler, balon etekler ve elbette her senenin vazgeçilmezi olan tiril tiril yazlık elbise modelleri ile sokaklar rengarenk giysilerle dolup taşıyor. Özellikle bu senenin modasında yeniden ortaya çıkan renk renk mini elbiseler, sırtı dantel detaylı gece elbiseleri ve düz penye elbiselerin yer aldığı kreasyonlara hanımların büyük ilgisi var.

Geçen senenin yırtmaçlı uzun elbise modası hala devam ediyor. Neon renklerin ilgi çekici havasının yansıtıldığı bu elbise modelleri ile sade sandaletleri kombinleyerek harika bir trend yakalayabilirsiniz. Genellikle kısa boylu hanımların giyinmekten kaçındığı uzun elbiseler, bu yaz herkese yakışacak kadar güzel kesimlere sahip. Derin yırtmaçlı iddialı modeller ile gece şıklığınızı, neon renklerin kullanıldığı düz elbiselerle de gündelik şıklığınızı kolayca tamamlayabilirsiniz. Bu nedenle boy ve kilo takıntısını bir kenara bırakarak sadece kendinize ve kendi oluşturduğunuz bu trende ayak uydurabilirsiniz.

Her yaz olduğu gibi bu yazda da popülerliğini yitirmeyen çiçekli ve kot kumaşından yapılmış elbiselerle sıcak yaz günlerinde hoş görünmenin avantajını sonuna kadar yaşayabilirsiniz. 2014 yılının ilkbahar ve yaz aylarına damga vuran bu elbise modelleri ile siz de elbiselerin renkli ve rahat dünyasına adım atarak daha kadınsı görünebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder