4 Haziran 2014 Çarşamba

Online Alışverişte Rekabet


 
Online alışveriş kavramına iyiden iyiye alıştığımız şu günlerde bayan giyim firmaları arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Ürünlerini online mağazalara sunan markalar, satış marjlarını artırabilmek için birbirinden etkileyici promosyon kampanyaları ve indirim fırsatları sunuyor. Bu savaşın tek galibinin ise bayanlar olduğu kanaatindeyim. Çünkü fiyatların uygunluğu nedeniyle alışveriş sitelerinde adeta bir izdiham yaşanıyor.

Sadece online alışveriş sitelerinde rastlayabileceğiniz markalar, perakende giyim piyasasında yer alan markaların satış oranlarını ciddi manada etkilemektedir. Kalite bakımından aynı, ancak fiyat bakımından çok daha uygun olan online mağazaları tercih eden birçok insan var. Bu da elbette online mecralarda kendine yer edinmeye çalışan diğer markaların dikkatini çekiyor ve kendi bünyelerinde müşteriyi memnun edecek düzenlemeler yapmaktadırlar. Özellikle fiyat, stok ve teslim sürelerinde yapılandırılan iyileştirmeler sayesinde birçok kişi online alışverişe yönelir olmuştur.

Eğer siz de alışverişinizi dijital dünyanın sınırsız imkanları çerçevesinde gerçekleştirmek istiyorsanız, mutlaka modainmoda.com 'u ziyaret etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder