31 Mart 2014 Pazartesi

Elbise Seçiminiz İçin 3 Altın Tavsiye

Elbise seçmek hiç de öyle kolay iş değildir. Kadınlar bilir. Ayna karşısında saatlerimizi harcıyoruz biz, sadece bu cüzdan bu abiyeye uydu mu diye. Bu sebeple ben de sizlere hem zamandan kazanmanız hem de şık görünmeni için elbise seçimindeki 3 altın kuraldan bahsedeceğim.



1 – Enine çizgi problem mi?

Kesinlikle evet. İlla kilolu olmanız gerekmez, hafif toplu bile olsanız enine çizgili elbiseler sizi olduğunuzdan en az 5 kilo daha fazla gösterecektir ki boyunuz da 170’in altındaysa 5 kilonun ne derece önemli olduğunu bilirsiniz. Bu sebeple, ilk kural, yeterince ince değilsek, enine çizgili elbiselerden kurtuluyoruz.



2 – Büyük göğüslere V yaka giymek sorun olur mu?

Buna da kesinlikle evet. Büyük göğüslü kadınlar genellikle V yakalı giyinmekten çekinir. Giyinse bile sürekli bir rahatsızlık, sürekli bir aman bir yerim göründü mü telaşı duyar. Göğsünüz büyükse, V yakalı elbise bizler için değil. Bırakalım küçük göğüslüler çıkarsın onun da tadını.



3 – Kolum kalın, kolum ince. Ne yapmalıyım?

Kolunuz kalınsa, size öncelikli tavsiyem geniş kollu tunikler giymeniz. Zira dar tercihler yaptığınızda, aslında belki de çok fazla olmayan kilolarınız göze batacak ve sizi rahatsız edecektir. Kolunuz inceyse de, tam tersi olarak geniş kollu elbise tercihleri yapmamanızı öneririm. Bu hem elbisenin üzerinizde emanet gibi durmasına, hem de sizi olduğunuzdan daha zayıf göstermesine neden olacaktır.


Umarım faydalı olmuşumdur. Görüşmek üzere. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder