27 Mart 2014 Perşembe

Elbise Çanta Uyumu vs. Elbise Kılıf Uyumu

Biz kadınlar için elbise seçmek kadar önemli bir konu da kuşkusuz ki giyilen elbiseye uygun çanta seçmektir. Hatta çantaya uygun ayakkabı, ayakkabıya uygun takı diye sürer de sürer bu uyumlulaştırma durumu. Genelde satıcılar “abla bu her şeyle gider” dese de biliyoruz işte, gitmez. Krem bir elbisenin yanına siyah bir çanta olmaz mesela, krem ya da tonları olmalı çanta da. Neden diye sorma, öyle!



Şimdi efendim, biz zaten kafamızda onlarca kombinasyon yaparak elbise, ayakkabı, çanta, cüzdan, takı, saç rengi hepsini birbirine uydurmaya çalışıyorduk. Alışmıştık yani bu düzene. Fakat şimdi bir de başımıza telefon kılıfı çıktı. Yaygınlaşmaya başladığı dönemlerde gittikçe küçülen cep telefonları, dokunmatik teknolojisiyle birlikte tekrar büyümeye hatta ve hatta kocamanlaşmaya başladı. E kocamanlaşan bu telefonlara da kocamanlaşan telefon kılıfları eşlik etti ve telefon kılıfları da o kadar kocamanlaştı ki adeta ayakkabı gibi, çanta gibi bir aksesuar haline geldi.




Onlarca model telefona yüzlerce model telefon kılıfı üretildi ve artık elbise ile çanta olduğu kadar, telefon kılıfı ve elbise uyumu da önemli bir hal aldı. Hem renk uyumu açısından hem de gidilen yerin tarzına uygun olacak şekilde telefon kılıfları mevcut. Sanırım artık onları da kombinasyonlarımızın içine dahil edecek duruma geldik. Kısaca artık telefon kılıfı alırken, telefonunuzu korumasının yanı sıra, elbiselerinizle ne kadar uyumlu olacağını da göz önüne alarak seçiminizi yapın derim ben. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder